Episodes | Amazing Female Entrepreneurship Stories 2020 Skip to content

Разгледай епизодите

Blaga new episode
Education, Technology,
Episode 10
Благовеста Пугьова е завършила финанси в УНСС, София, и данъчно право в LSE, Лондон. Работила е в областта на финансите, инвестиционното консултиране и информационните технологии.
Adventure Tourism,
Episode 9
Основател на Дивото зове - Агенция за пакости и приключения, Гери има шарен профил, завъртян около култура, спорт, туризъм и приключения. За цвят, в послените две години освен в неправитествения сектор, участва и в политическия. Председател е на сдружение Лъвско сърце, член на Националния съвет на Продължаваме промяната.
Media,
Episode 8
На гости ни е Андреа Банда Банда. #мегасладка, дамата, която ни показва брандовете по забавен и готин начин в интернет, може да я познавате като част от екипа на "На кафе" или като напоследък водещата (първата жена) на Вечерното шоу по БНТ.
Coaching / Training, Education,
Episode 7
На гости в този епизод се гмуркаме много на дълбоко в храненето - произхода на различни движения, психологията, причините за нашите хранителни навици и къде всички движения се срещат в една обща посока на полезност за всеки.
S4E6 - Bozhana
Services, Technology,
Episode 6
Божана Иванова има маркетинг и продуктов опит, като участва активно в цялостния процес по създаване, развитие и шлифоване на брандове, продукти и услуги, фокусирани върху стойността за потребителя.
S4E5-New-Episode-Vihra
Coaching / Training,
Episode 5
Гост на този епизод е Вихра Шопова (a.k.a. Authentic Life Design в IG). Тя от 3 години насам работи като Треньор (коуч) Себепознание и Бизнес Основи. Мисията ѝ е да помага на жени да намерят своите уникални дарби и призвание и да направят първите стъпки съм развиване на автентичен бизнес.
Art / Design,
Episode 4
Кристина Верославова е актриса и продуцент, завършила престижната школа по театър и кино ‘’Лий Страсбърг’’ в Лос Анджелис. Кристина започва театралния си път в ЛА с участия в постановки като "Три сестри" на Чехов (Мария), "Хълмове като бели слонове" и др.
Physical Products,
Episode 2
Оля официално е управляващ съдружник в Трастена & Основател и продуцент в Три Жени на Микрофона. А съвсем на практика тя си е Manager of first impressions @ Трастена, Директор циркове и панаири @ 3 Жени на Микрофона и Министър на щастието.
Physical Products,
Episode 1
Започваме сезон 4 с един от най-успешните ни примери за стартъп, основан от жена, а именно наш гост е Валентина Миланова, основател на компанията, посветена на гинекологично здраве - Daye.
NGOs,
Episode 0
Даваме официален старт на Фондация “Жените в предприемачеството в България” – целта ни е да развием и задълбочим дейността на FEBcommunity