Еп. 10: За модата, стилa и Бейрут с Антония | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Physical Products
, Episode 10

За модата, стилa и Бейрут с Антония

Антония Йорданова

Гост
Polly Desheva Female Entrepreneurship Bulgaria

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

С последния епизод за сезон 2 на FEB | Community Stories, завършваме поредицата с модна история. Говорим си със стилистът и съосновател на модния бранд Knapp – Антония Йорданова.  

Антония (a.k.a Tunikayo) живее известно време в Бейрут в ранните си детски години, където събира много ценни спомени и моменти, както позитивни, така и стресови – под звук на бомбардировки и сирени. Тя се връща в България, а модата е неоспоримото нещо, с което винаги е усещала, че ще се занимава. 2010 година Knapp пуска първата си колекция и досега вече 28 колекции по-късно, Антония ни разказва за стартирането на бранда, процесa по създаване на една колекция, перипетите и предизвикателствата на модната индустрия генерално и в нашия локален контекст. Уебсайтът на Knapp можете да видите тук ​(гордо създаден от Webdesh, по дизайн на ​​).   Продължаваме поредицата в късна есен, междувременно можете да гледате и слушате всички епизоди досега, вече кръгло 20 , тук.

 

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.
 
#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите