Blog - FEB | Community Stories Skip to content

FEBcommunity Блог

EmpowerHER North: Акценти и уроци от 3-дневната обучителна работилница

FEB организира трансформативен 3-дневен обучителен семинар като част от проекта EmpowerHER North гр. Монтана - кои бяха ключовите моменти от събитието и научени уроци?

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА ЗА EmpowerHER North: безплатно участие в 3-дневна обучителна работилница на тема “Засилване на общественото участие на жените в Северна България”

Включете се в новия проект с цел насърчаване на общественото участие на жените в Северна България, чрез организиране на обучителна работилница по гражданско общество и участие на жените в него.

FEBulous Journey: Сабина Гьошева, CEO & Съосновател, BY FAR

​ Щастливи сме да обявим второто голямо публично събитие на FEB след успешния ни старт миналата есен. Чуйте историята на Сабина & BY FAR.
AI Masterclass part 2

AI Masterclass Part 2: Hands-On AI Solutions

​Due to popular demand представяме събитието за ВТОРА ЧАСТ на нашия AI Masterclass, на което ще се гмурнем в дълбочините на ChatGPT под формата на workshop.

“EmpowerHER North” – FEB с нов проект в насока овластяване на жените в Северна България

FEB обявява старта на новаторския проект “EmpowerHER North: Подобряване на общественото участие на жените в Северозападна и Северно-централна България”.

AI MASTERCLASS

Първото образователно събитие на FEB e посветено на една от най-актуалните теми на деня, а именно - изкуственя интелект.

FEBulous Opening Event

Официален старт на Фондация “Жените в предприемачеството в България” с цел развитие и задълбочаване на дейността на FEBcommunity.
Sofia

Приключенията на София в предприемачеството е-книга

Проектът представлява илюстрирана е-книга, в която главната героиня София се запознава с успешни примери от българската стартъп екосистема, които я превеждат през всички основни стъпки за създаване на бизнес.