AI Masterclass part 2
За споделяне:

За събитието AI MASTERCLASS Part 2: ChatGPT Workshop – Hands-On AI Solutions

​Due to popular demand ви представяме ВТОРА ЧАСТ на нашия AI Masterclass. Събитието ще е под формата на workshop и на него ще се гмурнем в дълбочините на ChatGPT така, както никога не сте го правили (вероятно ;)). Петър ще ни представи всичките си трикове и козове, с които кара така че ChatGPT да работи за него на всекидневна база – по-бързо, по-лесно, по-продуктивно. Цялото събитие ще е обърнато към ползването на ChatGPT, а контекста ще е проект/бизнес, през който да пречупите и ползвате инструмента за вашите цели и за вашето динамично ежедневие.

​⭐️⭐️⭐️ Още по-хубавата новина: не е нужно да сте присъствали на част 1, за да ви е полезна и супер практична част 2! ⭐️⭐️⭐️

​Особено, ако имате опит и познания за ChatGPT & AI, но не се занимавате професионално с технологиите, а само ги използвате във вашия бизнес и ежедневие – това събитие е точно за вас. Целта на Петър е също да разбули митовете и размие навиците на тези, които вече ползват инструмента, но вероятно правят доста пропуски в това как да го ползват ефективно.

​⚠️ Местата са ограничени!

​Програма:

​⏰13:30 – 14:00 | Регистрация и настаняване

​⏰14:00 – 15:15 | ChatGPT & TeamGPT: Custom настройки спрямо вас и вашия  проект/бизнес

​⏰15:15 – 16:30 | Prompt Engineering: Примери, tips & hacks и добри практики при създаването на prompts & тяхното най-ефективно използване

​⏰16:30 – 16:45 | Кафе пауза

​⏰16:45 – 17:50 | Hiring: Целият процес от дефиниране и изготвяне на най-добрата обява до въпроси за интервю и как да тълкуваме отговорите им

​⏰17:50 – 18:00 | Кратка пауза

​⏰18:00 – 19:00 | Goals: Как да развием една цел от просто цел до реален план за действие

​⏰19:00 – 20:00 | Networking & wine

​📝 Предварителна подготовка:

​Носете си ЗАРЕДЕН С БАТЕРИЯ лаптоп, платена версия на ChatGPT и елате с настроение.

Имайте предвид, че за да вземете максимума от събитието, ще е нужно да носите лаптопи и да имате закупена платената версия на ChatGPT (това не е спонсорирано или афилиейт изискване, а с цел да можете да тествате всички трикове и функции, които ще покажем).

​⚠️ Важен disclaimer: Добре е да имате заредена батерия, макар да се опитаме да осигурим разклонители и контакти, няма как да гарантираме наличност за всички, рисковано е и за ел. системата. Така че може да вземете с вас и допълнителни (външни) батерии за всеки случай. Също така заради големия интерес, ще се постараем да имаме 2 екрана за по-добра видимост в залата.

​📅 Дата: 17ти април (сряда), 13:30 – 20:00 ч.

​📍 Място: Resonator

​💵 Стандартна цена: 190 лв.

​Early Bird: 130 лв.

​За FEB Ambassadors* вход свободен.

​👨‍🏫 Лектор: Петър Петров, Chief AI Officer, Eleven Ventures

​Сериен предприемач и собственик на дигитално студио, Петър има репутацията на лидер, който е начело на на технологичните тенденции в бизнеса. След като получава диплома по финанси, инвестиции и невропсихология от City University of New York, любопитството му към AI се засилва още повече. Постепенно Петър се превръща в един от най-изявените експерти по AI в България.

​Той е ярък визионер и има способността да види приложението на AI в бъдещето, както и последиците от това какво означава това за начина, по който живеем и работим, и интеграциите между новите технологии, които се появяват, хората и процесите. В момента Петър пише книга за изкуствения интелект и неговия потенциал да трансформира индустриите. Негова страст е да споделя своите знания и опит с другите и се вълнува, че може да помогне на бизнеса да премине към новия свят на AI.

​🦸‍♀️Организатор на събитието: FEB

​Фондация “Жените в предприемачеството в България” е общност от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства.

​🤝 Партньор и локация: Resonator

​Resonator e хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания. Пространството разполага с редица споделени лаборатории, оборудвани тематично в теми като 3D моделиране/принтиране, лазерно фрезоване, електроника/IoT, звуково и продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, STEM шоурум и Освен лабовете, Resonator предоставя възможност за наем на подкаст студио, класна стая за обучения и зала за събития.

​🤝 Партньор: Trastena

​Trastena Wines са пионери в производството на плодови вина в България от 18 г. Семейството на Trastena, отглеждащо 95 декара био малини, основава компанията през далечната 2009 година, като тогава портфолиото им е малко и тепърва навлиза на пазара. Сега те са лидер на пазара за плодови вина и ни радват постоянно с нови вкусове.

За всякакви въпроси пишете ни на hello@febcommunity.com или се обадате на Елена на +359 883 337 390.

Благодарим на нашите партньори.

Снимки от събитието:

Включи се и стани наш партньор, като ни пишеш на:

hello [at] febcommunity.com

Последвай ни в Instagram