За споделяне:
FEB | FEBulous Journey w/ Sabina from BY FAR


За събитието FEBulous Journey: Сабина Гьошева, от BY FAR

📣 Щастливи сме да обявим второто голямо публично събитие на FEB след успешния ни старт миналата есен. 🌟

На 30ти април, от 18:00 ч. , отново в Топлоцентрала ще чуем историята на Сабина Гьошева, изпълнителен директор и съосновател на световния български бранд BY FAR.

Сабина, заедно със своята близначка и добра приятелка и снаха стартират марката за обувки и чанти през 2016 г., като в момента развиват и своя серия дрехи, работят с над 300 търговски партньори по целия свят, с бързо развиващ се собствен сайт и flagship магазин в Лос Анджелис.

Сабина казва за себе си, че е обсебена от значението на културата, устойчивостта, автентичността и бъдещето в класиката. Като CEO силата й е в работата с клиентите, retail, продажби, растеж и стратегическо планиране. Тя е и горд член на Endeavour Network.

На сцената Сабина ще ни разкаже повече за своята лична предприемаческа история, предизвикателства, успехи и какво предстои оттук насетне за бизнеса. Модератор на разговора ще бъде друга прекрасна предприемаЦка от общността ни Боряна Узунова, основател на NOLD. Ще чуем дискусия за модната индустрия, устойчивост и още много.

Заповядайте, за да споделим заедно една специална вечер, посветена на (женското) предприемачество, да се учим от най-добрите и да се вдъхновим.

⏰ Програма:

18:00 – 19:00 Регистрация

19:00 – 20:30 Fireside Chat със Сабина, с модератор Боряна, последван от Q&A с публиката

20:30 – 22:00 Networking cocktail, powered by нашите партньори от Трастена

Запазете своето място сега, early-bird билети на 50% off до 14ти април оттук: https://lu.ma/FEBulous_sabina 

📅 30ти април, вторник
📍 Топлоцентрала, зала 1
💵 Билети
– Стандартна цена: 38 лв.
– Early Bird до 14ти април: 18 лв.
– За FEB Ambassadors* вход свободен.

🤝 Повече за BY FAR 

Πъpвитe бyĸви oт имeнaтa на създателките- Филип, Aлeĸ и Poмaн, дaвaт имeтo нa бранда. Българската марка постигa бърз световен успех със своята изявена естетика от 90-те години, вдъхновена от стила на героя на Рейчъл Грийн от популярното телевизионно шоу Приятели. От създаването си бранда непрекъснато натрупва последователи от знаменитости, които включват модели като Кендъл и Кайли Дженър, Бела и Джиджи Хадид, Кая Гербер и Хейли Бийбър, Бийонсе и Мишел Обама.

Достъпен лукс“ – това е сегментът, в който марката решава да се позиционира, без да се цели в масовия потребител. Изработват обувки и чанти oт ocтaтъци oт ĸoжa oт пpecтижни итaлиaнcĸи фaбpиĸи. Така тези продукти на бранда съчетават модерния дизайн с грижа за опазването на околната среда.

🛍️ Повече за Боряна & NOLD

Боряна е предприемач, посветил работата си на намаляването на природния отпечатък от модата – една от най-замърсяващите индустрии на планетата. Основавайки NOLD през 2020 г. Боряна и екипът й разработват иновативни кръгови решения за България и света, допринасяйки до значителни спестявания на въглеродни емисии, вода и отпадъчен материал.

🤝 Благодарности на нашите партньори

🏦 Европейската инвестиционна банка в България (ЕИБ)

EIB is the European Union’s bank. A major player as the largest multilateral borrower and lender, it provides finance and expertise for investment projects which contribute to furthering EU policy objectives, with a significant contribution to growth and employment in Europe. As part of its countercyclical approach, its activities focus on four priority areas: innovation and skills, access to finance for smaller businesses, climate action and strategic infrastructure.

Разберете повече как ЕИБ овластявя жените тук.

🍷 Trastena Wines

Trastena Wines са пионери в производството на плодови вина в България от 18 г., а от 1 година вече могат да се похвалят и с своите си продукти – вино от череши, вино от ябълки и ягода с мента.

🌐 Медиен партньор:

Булевард България – сайтът, в който всеки може да намери нещо интересно за четене.

🎥 Видео партньор:

Omai.TV – видео реализация и лайв стрийминг на онлайн, хибридни и присъствени събития и подкасти за различни организации и общности (особено в предприемаческата област).

🦸‍♀️Организатор на събитието: FEB

Фондация “Жените в предприемачеството в България” е общност от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства.

*Информация за FEB Membership Packages може да откриете в презентацията.

📧 За повече въпроси, свържете се с Елена, elena@febcommunity.com

За всякакви въпроси пишете ни на hello@febcommunity.com или се обадате на Елена на +359 883 337 390.

Събитието се осъществява с подкрепата на:

VISIONARY PARTNER

PRO PARTNERS

MEDIA PARTNER

VIDEO PARTNER

Включи се и стани наш партньор, като ни пишеш на:

hello [at] febcommunity.com

Последвай ни в Instagram