Еп.5: Да откриеш автентичното ти Аз с Вихра - FEB | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Coaching / Training
, Episode 5

Да откриеш автентичното ти Аз с Вихра

Вихра Шопова - аватар

Вихра Шопова

Гост
Host S4 - Polly Desheva (1)

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

За епизода: 

Гост на този епизод е Вихра Шопова (a.k.a. Authentic Life Design в IG). Тя от 3 години насам работи като Треньор (коуч) Себепознание и Бизнес Основи. Мисията ѝ е да помага на жени да намерят своите уникални дарби и призвание и да направят първите стъпки съм развиване на автентичен бизнес.

Тази година Вихра създава The Authentic Business School (или както тя го нарича ”готиното бизнес училище”, където в рамките на 6 месеца с участниците стигат от идея до първи клиенти.

Извън коучинг работата си се занимава с терапевтичен танц и движенчески практики като фасилитира групови класове и ритрийти. Има си подкаст The Authentic Life Design Podcast, в който често кани и вдъхновяващи хора, с които говорят за всичко – от себепознание и здраве до бизнес развитие.

В епизодът си говорим за емоциите, за бизнеса, пътя и как го откриваш, интуицията и как я слушаш, решенията и как да ги взимаш и още много.

Ето няколко цитата за вдъхновение и зарибявка:

“Емоциите ни, това което чувстваме, можеш да си представиш са като съобщение в месинджър, нали, казва ти нещо. Много хора имат страх от емоциите, особено тези по-дискомфортните, което е нормално… За мен интуицията са тези чувства, да можеш да ги срещнеш, да разбереш те откъде идват, защо, да можеш да ги чуеш какво ти казват. После почва рационалното. И също да чуеш тялото ти какво ти казва. И за да се свържеш с някаква интуиция, gut feeling, каквото и да е, трябва да прекараш време сам със себе си.”

“Колкото повече си наблюдаваме тялото, толкова повече можем да чуем то какво ни казва. Това, което най-много ни липсва, че сме абсолютно несвързани с телата си.”

Повече информация за услугите на Вихра можете да откриете тук: vihra-shopova.com

Слушайте епизодът навсякъде, където слушате подкасти. Enjoy

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.

#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Благодарим и на нашите партньори от Резонатор, че бяха наши хостове за пореден път. Резонатор е хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания. Дали сте запалени по изкуство, STEM технологии, звуково инженерство или 3D моделиране/принтиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, това е мястото, където може да откриете правилния вид тех инструменти, за да превърнете проекта си в решение.

Още информация за тях можете да откриете тук: www.rsntr.com

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите