Еп.2: От малиновото вино до стендъпа и обратно - FEB | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Physical Products
, Episode 2

От малиновото вино до стендъпа и обратно

S4E2-Guest - Olya Malinova

Оля Малинова

Гост
Host S4 - Polly Desheva (1)

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

За епизода: 

Оля официално е управляващ съдружник в Трастена & Основател и продуцент в Три Жени на Микрофона. А съвсем на практика тя си е Manager of first impressions @ Трастена, Директор циркове и панаири @ 3 Жени на Микрофона и Министър на щастието.

Много разнообразни шапки и купища приключения и предизвикателства, които някак с усмивка и с (или понякога дори без) дъвка в косата тя успява да лавира между тях и да ги сменя всеки ден по няколко пъти със замах. За всички тях си говорим в този епизод на подкаста ни, в който ви срещаме с жените предприемачи от и в България. Ако ви се е отворила глътка, слушайте как го забърква Оля и можете да поръчвате от сайта им: trastena.com

Също не забравяйте да следите нейните канали, за да научите за новото представление, което предстои (постоянно предстои нещо ново, но това в най-голяма зала, а именно 1 на НДК, ще бъде на 7ми март 2024 и билети все още (май) има: facebook.com/3onthemicrophone 

Enjoy!

 

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната. #febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups Благодарим и на нашите партньори от Резонатор, че бяха наши хостове за пореден път.

Резонатор е хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания. Дали сте запалени по изкуство, STEM технологии, звуково инженерство или 3D моделиране/принтиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, това е мястото, където може да откриете правилния вид тех инструменти, за да превърнете проекта си в решение.

Още информация за тях можете да откриете тук: www.rsntr.com

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите