Еп. 6 Колко е важно да бъдеш активен с Дени - FEB | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Technology
, Episode 6

Колко е важно да бъдеш активен с Дени

s3e6-deni.jpg

Деница Симеонова

Гост
Polly Desheva Host Female Entrepreneurship Bulgaria

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

С Дени си говорим за предприемаческите и политическите предизвикателства, докато засягаме и доста темата за това колко е важно да си активен и да създаваш и се присъединяваш към вече създадени активни общества, търсейки промяна и подкрепа.

С Дени си говорим за предприемаческите и политическите предизвикателства, докато засягаме и доста темата за това колко е важно да си активен и да създаваш и се присъединяваш към вече създадени активни общества, търсейки промяна и подкрепа.

 

За епизода: 

Деница е инженер, стартъп основател и ментор и е част от първоначалния екип на политическа партия “Продължаваме Промяната”. Народен представител в 47 и 48-ото Народно Събрание на Република България. През 2021 г. е началник на политическия кабинет на министъра на финансите. Преди това е мениджър на глобалната програма за иновации на Кралската академия по инженерство на Великобритания, която подпомага учени от Африка, Латинска Америка и Югоизточна Азия да комерсиализират научните си проучвания. Работи в подкрепа на развитието на малкия бизнес и стартиращите компании в България като изпълнителен директор на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), основател и ментор в обучителни програми по предприемачество като АBLE Activator и BASE Враца.

Мисията ѝ е да подпомага хора от различни възрасти и сфери на дейност да реализират бизнес идеите си. Професионалният ѝ път започва в Българската агенция по инвестиции (БАИ) като експерт Общи инвестиционни дейности, продължава със стаж във водещата световна компания за маркетингови изследвания във Великобритания, а след това и с кариера на бизнес репортер. Съосновател е на дигиталната платформа за намаляване на хранителните отпадъци в ХоРеКа сектора.

Деница е магистър по Електронно управление на английски език (отличена със златен медал) и бакалавър по Индустриално инженерство на английски език (отличена със златен медал) от Технически университет – София. Завършила е лятна предприемаческа програма в колеж №1 по предприемачество в света – Babson College, САЩ.

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.

#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Благодарим и на нашите партньори от Резонатор, че бяха наши хостове за пореден път този сезон.

Резонатор е хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания.

Дали сте запалени по изкуство, STEM технологии, звуково инженерство или 3D моделиране/принтиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, това е мястото, където може да откриете правилния вид тех инструменти, за да превърнете проекта си в решение.

Още информация за тях можете да откриете тук: www.rsntr.com

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите