Еп. 6: Пътешествие към шаманизъм със Зори (част 1) | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Coaching / Training
, Episode 6

Пътешествие към шаманизъм със Зори (част 1)

Зори Томова

Гост
Polly Desheva Female Entrepreneurship Bulgaria

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

В този епизод се срещаме със Зорница Томова, която е Purpose Alignment Coach (за да разберете какво е това, чуйте в епизода ;)) и основател на обществото Connection Playground.

Историята на Зори тръгва от България, през Англия, Румъния, Бали, Перу и Гватемала като тя споделя пътя, който е изминала от предприемачество и нейния консултантски бизнес 42 Ideas, Start It Smart, до откриването на шаманизма, coaching-a вече в съвсем друга посока и разнообразни практики по различни краища на света. Ще се срещнем със Зори в два последователни епизода като в част 1 говорим за началото на пътя й и как той се променя, попадайки в Бали.

 

Цитат от епизода:

За това какво е Deep Adaptation и ще просъществува ли цивилизацията ни: “…Неговата позиция е, че ако изходим от гледната точка на това, че това е много реален и вероятен сценарий за развитието на човечеството, как ние бихме се адаптирали към това, той го нарича Deep Adaptation… Идеята е по какъв начин ние като цивилизация се адаптираме към това, че тази цивилизация, каквато я познаваме, се срива и че може би ще изградим нова, ако изобщо оцелеем. Ако не оцелеем, как се адаптираме към това. Тоест, доста черен изглед за бъдещето предлага тоя човек. И аз тогава си спомням като го слушах, че имах един такъв низ от мисли, който ми мина. Едното е, че в крайна сметка това е човек, който е професор в университет и се занимава със sustainability, тоест той не е просто някой, който да ми го каже това и всъщност много ме стъписа…

 

Споменати в епизода “Пътешествие към шаманизъм със Зори”:

  1. Уебсайтът на Connection Playground, където можете да оставите имейла си и да получавате интересни новини за практики и събития: connectionplayground.org.
  2. Фейсбук страницата на обществото Connection Playground: @ConnectionPlayground.

Този епизод има за цел да забавлява и информира – не дава медицински съвети. Епизодът не цели да промотира каквито и да било медикаменти или практики. Що се отнася до вашето здраве или преди да започнете дадено лечение – винаги се консултирайте с вашия лекар. 

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.
 
#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите