Еп. 9: За процесите и хубавата храна със Сиси Симеоновa - FEB | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Physical Products, Services
, Episode 10

За процесите и хубавата храна със Сиси Симеоновa

s3e9-sisi.jpg.jpg

Сиси Симеоновa

Гост
Polly Desheva Host Female Entrepreneurship Bulgaria

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

В този епизод едни много технически настроени foody-та си говорят хем за оптимизиране и изграждане на процеси в един бизнес, хем за това как се спасява хубавата храна :)

В този епизод едни много технически настроени foody-та си говорят хем за оптимизиране и изграждане на процеси в един бизнес, хем за това как се спасява хубавата храна :)

За епизода: 

Сиси Симеонова е наш гост. Тя е CO-founder & CEO на Sofia2Go ltd позната сега като Foody – първата платформа в България, която се бори с проблема с разхищаването на храна от началото на 2021г досега. Тя разказва накратко за себе си: “Аз съм инженер по образование и фуди по душа. Работя още от първи курс като макар и само на 27 вече съм живяла в няколко държави (Япония, Германи, Португалия) и съм работила както в малки, така и в големи международни компании. Притежавам Lean Six Sigma Black Belt сертификат и имам опит в оптимизирането на процеси в големи предприятия. За мен образованието е от изключително значение затова и продължавам да преподавам e-commerce като honorary teacher в Технически Университет – София. През 2021 година къде на шега, къде с мисълта, че може да спасим света заедно със сестра ми стартирахме платформа, където ресторанти, магазини и пекарни да предлагат вкусна и качествена храна, която не е продадена в обичайните часове и може да бъде разхитена. Почти 2 години по-късно Sofia2Go, позната сега и като Foody, печели европейско признание за борбата ни с този огромен проблем – food waste, а хиляди хора в България ежемесечно се включват и откриват, че да спасяваш храна може да е super cool.”

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната. #febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Благодарим и на нашите партньори от Резонатор, че бяха наши хостове за пореден път този сезон.

Резонатор е хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания.

Дали сте запалени по изкуство, STEM технологии, звуково инженерство или 3D моделиране/принтиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, това е мястото, където може да откриете правилния вид тех инструменти, за да превърнете проекта си в решение.

Още информация за тях можете да откриете тук: www.rsntr.com

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите