С.3 Еп. 1: За пътуването с електрически скутер с Деси | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Physical Products
, Episode 1

За пътуването с електрически скутер с Деси

Десислава Тодорова

Гост
Eli Female Entrepreneurship Bulgaria

Ели Николова

Хост

Споделете този епизод:

В първия епизод за сезон 3 на FEB | Community Stories, стартираме с Десислава Тодорова – основател на Motoretta Bulgaria. След живот в чужбина, Деси се завръща в родния си град Русе, решава да стартира свой бизнес и да развива екосистемата в района.

Деси ни разказва с какви предизвикателства се сблъсква по време на пандемия и война, как се справят с тях и какви са тенденциите в сектора. Какъв профил човек може да видите на електрически скутер Motorreta и защо? Какви са табутата в бизнеса? Кой е най-добрият съвет, който Деси е получавала и какви социални каузи подкрепя? Отговори на всички тези въпроси, може да чуете в епизода. Приятно слушане.  

Цитати от епизода:

“Много интелигентни хора имат навика да се подценяват сами себе си. А напротив – трябва да вярват повече в себе си, във възможностите си.”

“Take it one step at a time.

 

Споменати в епизода “За пътуването с електрически скутер с Деси”:

  1. Уебсайтът на Motorreta: виж тук
  2. ГРАДОРЕД: виж тук

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.
 
#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите