Еп.0: За FEB и какво ни предстои - FEB | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
NGOs
, Episode 0

За FEB и какво ни предстои

Eli Female Entrepreneurship Bulgaria

Ели Николова

Гост
Polly Desheva Host Female Entrepreneurship Bulgaria

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

Новините покрай нас са, че вече FEB има официално и фондация.

За епизода: 

Даваме официален старт на Фондация “Жените в предприемачеството в България” – целта ни е да развием и задълбочим дейността на FEBcommunity, а мисията ни остава същата:

– Промотиране на женското предприемачество у нас
– Подпомагане на жените предприемачи
– Създаване на общност от жени предприемачи

На 30ти октомври, от 18:00, в зала 2 на Топлоцентрала ви каним, за да отпразнуваме постигнатото досега, да ви разкажем какво планираме оттук насетне и как може да се включите и вие.

Освен това сме поканили и специален гост – Валентина Миланова, основател на компанията за гинекологично здраве ⁠Daye⁠. Създадената през 2017 г. компания произвежда тампони от индустриален коноп – те са с по-добра абсорбация и имат обезболяващ ефект. Екипът на Daye реализират най-големия рунд за набиране на средства за компания в сферата на женското здраве в Европа – 5.5 млн. долара. На сцената на FEB Валентина ще ни разкаже повече как стартира, предизвикателствата, с които се сблъсква, каузите, които защитава и други интересни теми от нейния предприемачески път.

Планираме и панел посветен на общностите, в който ще дискутираме каква е тяхната сила, защо е важно да принадлежим и как може да участваме по-активно в развитието им.

Линк към събитието: https://febcommunity.com/opening-event/

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната. #febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Благодарим и на нашите партньори от Резонатор, че бяха наши хостове за пореден път.

Резонатор е хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания.

Дали сте запалени по изкуство, STEM технологии, звуково инженерство или 3D моделиране/принтиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, това е мястото, където може да откриете правилния вид тех инструменти, за да превърнете проекта си в решение.

Още информация за тях можете да откриете тук: www.rsntr.com

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите