Еп. 10: За бъдещето на инфлуенсър маркетинга с Бибонс - FEB | FEB - Amazing Community Stories Skip to content
Art / Design, Media
, Episode 10

За бъдещето на инфлуенсър маркетинга с Бибонс

s3e810-bibons

Биляна Славейкова, a.k.a. Bibons

Гост
Polly Desheva Host Female Entrepreneurship Bulgaria

Поли Дешева

Хост

Споделете този епизод:

В последния епизод на нашия подкаст гост е Биляна Славейкова, a.k.a. Bibons.

За епизода: 

Тя e журналист по образование и както се шегува създател на съдържание онлайн и в живия живот по стечение на обстоятелствата и в резултат от серия избори, за които е нямала особена видимост накъде водят. Казва, че съществува някъде на интерсекцията между журналистиката, рекламата и тех, като от всяко от изброените е взела по нещо, за да ѝ се получва в контекста на това, което прави в момента, а именно – сама си е медиа. Обича трендове, но не толкова да ги следва, колкото да ги предвижда, наблюдава и анализира с леко антроположки подход – сега се чуди как стана така, че най-лошото, което може да си в момента в интернет… е да си милениал. Освен в Instagram се подвизава в Substack и има силна вяра, че платформата и писателските нюзлетъри имат още много да се разгръщат, но за това и още какво свързва нас двете; как навигира средата на рекламата (в България и въобще); какво предвижда да се промени в инфлуенсър маркетинга в следващите години и как да направиш така, че гласът ти да се чува сред шума на интернет средата, ако си интроверт – слушайте в епизода. Линк към нейния блог, където можете да намерите всички важни линкове – за нейния нюзлетър, подкаст и статии: girlsweare.com & в Instagram: www.instagram.com/bibons Приятно слушане.

Be kind и ще се видим след няколко месеца със сезон 4. 

Междувременно наслаждавайте се на всички епизоди досега тук: febcommunity.com. Хубаво лято от нас, Поли, Ели и екип FEBcommunity!

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната. #febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups

Благодарим и на нашите партньори от Резонатор, че бяха наши хостове за пореден път този сезон.

Резонатор е хъб за творчески технологии, което комбинира възможностите на бързото прототипиране с приложните знания.

Дали сте запалени по изкуство, STEM технологии, звуково инженерство или 3D моделиране/принтиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, това е мястото, където може да откриете правилния вид тех инструменти, за да превърнете проекта си в решение.

Още информация за тях можете да откриете тук: www.rsntr.com

Споделете този епизод:

FEB | Community Stories

Разгледай епизодите