За споделяне:

За събитието AI MASTERCLASS:

Изкуствения интелект (AI) навлиза скорострелно в ежедневието ни и се превърна в тема №1 не само в Давос, а навсякъде по света. Всеки бизнес се стреми да е в крак с времето и максимално бързо да се възползва от предимствата, които AI носи. Избрахме да организираме мастерклас за AI, с който да ви дадем възможност да обогатите знанията си за изкуствения интелект, да разберете кои са AI инструментите и да се научите свободно да работите с ChatGPT.
🌟 Програма:
⏰14:00 – 15:30 | Deep Dive into AI: Стратегическо приложение на AI в бизнеса. Инструменти и платформи за AI.
⏰15:30 – 16:00 | Networking Break: Време е за кафе
⏰16:00 – 18:00 | Advanced ChatGPT: Открийте как да превърнете ChatGPT във ваш най-мощен инструмент за продуктивност с практическа демонстрация, която ще ви покаже възможностите на AI в действие. Конкретни примери за използване на AI в набирането на персонал и как технологията може да допринесе за развитието на вашия бизнес.
📝 Предварителна подготовка:
Вземете си лаптопа и елате с настроение.
🎁 В края на събитието всеки участник ще има достъп до всички материали и ресурси.
📅 Дата: 14ти март (четвъртък), 13:30 – 19:00 ч.
📍 Място: Resonator
💵 Цена: 160 лв. (https://shorturl.at/GLTWY)
За FEB членове: 80 лв.
За FEB Ambassadors* вход свободен.
За студенти: Моля свържете се с нас.
*Информация за FEB Membership Packages може да откриете в презентацията: https://shorturl.at/mqCFN
👨‍🏫 Лектор: Петър Петров, Chief AI Offier, Eleven Ventures
Сериен предприемач и собственик на дигитално студио, Петър има репутацията на лидер, който е начело на на технологичните тенденции в бизнеса. След като получава диплома по финанси, инвестиции и невропсихология от City University of New York, любопитството му към AI се засилва още повече. Постепенно Петър се превръща в един от най-изявените експерти по AI в България.
Той е ярък визионер и има способността да види приложението на AI в бъдещето, както и последиците от това какво означава това за начина, по който живеем и работим, и интеграциите между новите технологии, които се появяват, хората и процесите. В момента Петър пише книга за изкуствения интелект и неговия потенциал да трансформира индустриите. Негова страст е да споделя своите знания и опит с другите и се вълнува, че може да помогне на бизнеса да премине към новия свят на AI.

Местата са ограничени. 

За всякакви въпроси пишете ни на hello@febcommunity.com или се обадате на Елена на +359 883 337 390.

Благодарим на нашите партньори.

Снимки от събитието:

Включи се и стани наш партньор, като ни пишеш на:

hello [at] febcommunity.com

Последвай ни в Instagram