Да откриеш автентичното ти Аз с Вихра

Гост на този епизод е Вихра Шопова (a.k.a. Authentic Life Design в IG). Тя от 3 години насам работи като Треньор (коуч) Себепознание и Бизнес Основи. Мисията ѝ е да помага на жени да намерят своите уникални дарби и призвание и да направят първите стъпки съм развиване на автентичен бизнес.

Continue reading

Интервю за правата на жените (предприемачи)

За споделяне:

Цвети от PTPI The Dolphins Varna интервюира Ели Николова и Поли Дешева от FEB по повод тяхната инициатива за разговори с различни женски организации на тема “Правата на жените”.

 

 

Интервюто е публикувано и в Instagram-ът на PTPI The Dolphins Varna и Цвети го описва по следния начин:

“Обсъдихме трудностите, които срещат не само жените, а и всички по своя път да станат предприемачи. Но също така си и поговорихме защо е важно да има такава общност в България. Дамите ни споделиха те как са се мотивирали да започнат и какво все още ги държи към идеята за предприемаческо общество в България.

А скоро ще се реализира и техния последен проект – E-книгата “Приключенията на София в предприемачеството”. Всеки, който иска да се сдобие с нея, може да отиде на техния сайт www.febcommunity.com/ раздел Е-книга и да се абонира. Така веднага щом тя е реалност, а не само в подготовка, вие ще получите копие.”

 

 

За FEB:

Female Entrepreneurship Bulgaria е общество от жени предприемачи, развиващи бизнес и подкрепящи се в своите инициативи, проекти, цели и предизвикателства. FEB Community Stories цели да разкаже нашите истории, споделя знания и опит и да запознава обществото с женските бизнес примери от и в страната.
 
#febcommunity #femaleentreprenership #femaleowners #femalebusinessowners #womenentrepreneurs #bulgaria #femalestartups